ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των φερομονών: 

                                                                             


Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών έχουν γίνει αμέτρητες έρευνες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των φερομονών, κάτι που εξάγεται από την εν λόγω χημική μυρωδιά του προϊόντος των φερομονών είναι η κυριότερη αιτία της διαπροσωπικής έλξης.

Αποδεικνύοντας την επίδραση αυτών των ουσιών που παράγονται από τους άνδρες φυσικά , αυτό το οποίο έλειπε ήταν να καταδείξει την ισοδύναμη αποτελεσματικότητα. Τα πειράματα δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών:
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ!

ΜΕΛΕΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ "SEATTLE TIMES" ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΕΡΟΜΟΝΩΝ
 
Η έρευνα απέδειξε ότι «τόσο στους ανθρώπους όσο και στα ζώα, οι φερομόνες διεγείρουν τον αντίθετο φύλο». Σε αυτή την έρευνα πήραν μέρος 38 άνδρες που δέχτηκαν να δοκιμάσουν την αποτελεσματικότητα αυτών των προϊόντων. Μεταξύ αυτών των 38 ανδρών, 17 χρησιμοποίησαν ένα aftershave που περιείχε μερικές σταγόνες από αυτές τις συνθετικές φερομόνες, ενώ οι υπόλοιποι ένα κανονικό.
 
Κατά τη διάρκεια του πειράματος ζητήθηκε από όλους αυτούς τους άνδρες να καταγράφουν κάθε σεξουαλική τους δραστηριότητα. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όλοι αυτοί που χρησιμοποίησαν τις φερομόνες είχαν μεγαλύτερη σεξουαλική δραστηριότητα από τους υπόλοιπους 21 που δεν τις χρησιμοποίησαν.
 
Βασισμένοι στα αποτελέσματα, οι ερευνητές συμπέραναν ότι « οι φερομόνες ήταν η αιτία της στατιστικής αύξησης που σημειώθηκε φανερά στη σεξουαλική δραστηριότητα των ατόμων, και επιπλέοναυτές οι φερομόνες έχουν άμεση επίπτωση στην ερωτική έλξη μεταξύ ανδρών και γυναικών.»Πειράματα:

Έχουν πραγματοποιηθεί διάφορες έρευνες-πειράματα που σκοπό έχουν να αποδείξουν την αποτελεσματικότητα των φερομονών.
Ανακαλύψαμε μερικές -κατά την άποψή μαςαπό τις πιο διασκεδαστικές- και τις μοιραζόμαστε μαζί σας.Αυτή η έρευνα πραγματοποιήθηκε κάπου στην Ελβετία. Έδωσαν στους άντρες που συμμετείχαν στην έρευνα ένα πουκάμισο το οποίο έπρεπε να φοράνε στο κρεβάτι όταν πήγαιναν για ύπνο για 2 νύχτες συνεχόμενες. Τους έδωσαν επίσης ορισμένα είδη υγιεινής που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν. Αφού πέρασε ο προβλεπόμενος χρόνος, συγκέντρωσαν όλα τα πουκάμισα και τα έβαλαν μέσα σε κουτιά, μαζί με καινούρια, αφόρετα πουκάμισα χωρίς κανένα ίχνος ιδρώτα. Σκοπός ήταν να γίνει αναγνώριση από γυναίκες αποκλειστικά από τη μυρωδιά.                 
Αποτέλεσμα αυτής της έρευνας ήταν η προτίμηση από τις γυναίκες των πουκάμισων που είχαν φορεθεί από τους άντρες. Αφού ρωτήθηκαν, πολλές από αυτές είπαν ότι η μυρωδιά τις έκανε να θυμηθούν είτε περασμένες αγάπες είτε παλιούς εραστές είτε μέλη της οικογένειας.

Ένα άλλο πείραμα έγινε στη Νέα Υόρκη, σε ένα μπαρ. Έδωσαν σε δύο δίδυμες αδερφές από ένα άρωμα, στη μία έδωσαν ένα άρωμα φερομονών και στην άλλη ένα απλό άρωμα.
Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: η γυναίκα που φορούσε το άρωμα με τις φερομόνες προσέλκυσε 30 άντρες ενώ η άλλη 11. Τέτοιου είδους πειράματα όσο απλά και αν είναι, κάνουν κάποιον να πιστέψει στην αποτελεσματικότητα των ουσιών αυτών  στην έλξη του αντίθετου φύλου.Σας παρουσιάσουμε επίσης 2 ρεπορτάζ στις επίσημες σελίδες των πιο αξιόπιστων ειδησεογραφικών πρακτορείων, του αγγλικού BBC και του αμερικάνικου CNN.
Το αγγλικό site αναφέρει λοιπόν σε σχετικό ρεπορταζ: ( http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/901148.stm)
Τα μυστικά της ανθρώπινης έλξης:
Ένα γονίδιο που θα μπορούσε να εξηγήσει πώς οι άνθρωποι λαμβάνουν τα χημικά σινιάλα γνωστά ως φερομόνες ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά.

Eνώ αντίστοιχα το αμερικάνικο πρακτορείο σε άρθρο του επισημαίνει (http://edition.cnn.com/HEALTH/women/9906/25/sexuality.scent/)
Οι φερομόνες: ισχυροί πρωταγωνιστές της σεξουαλικής σας ζωής
Ποτέ δεν έχετε ακούσει να μιλούν για τις φερομόνες; Λοιπόν είναι η ώρα να μάθετε τη σημασία τους στη σεξουαλική ζωή, γιατί μπορεί να είναι καταλυτική.
Oταν λοιπόν βλέπετε τα καλύτερα παγκοσμίως μέσα να αναφέρονται στην αποτελεσματικότητα των φερομονών, εσείς τι περίμενετε;


Τί γνώμη έχουν οι Ειδικοί για τις φερομόνες;

       Δρ. María Inés MallmannΑριθμός συλλόγου: 49843,  Ειδική στη γυναικολογία και δερματολογία 
                                
"Ως ειδική σε σεξουαλικά προβλήματα, έχω ασχοληθεί στην πορεία της καριέρας μου με έναν μεγάλο αριθμό  ασθενών με προβλήματα που προκαλούνται από την έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους, πράγμα που τους απογοητεύει πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της επαφής με άτομα του αντίθετου φύλου. Γι αυτό, πάντα μου φαινόταν πολύ ενδιαφέρον το θέμα των φερομονών, λόγω της μεγάλης επιρροής που ασκούν στην έλξη μεταξύ ατόμων, κάτι που έχει ήδη αποδειχτεί από την επιστήμη.
Έχω μελετήσει και ερευνήσει σε βάθος πολλές από τις φερομόνες που κυκλοφορούν στην αγορά, και κάνοντας μελέτες γύρω από αυτές το συμπέρασμά μου ήταν ότι η κολώνια Phiero Premium είναι η καλύτερη και με διαφορά, λόγω της πιο ολοκληρωμένης φόρμουλάς της από όλες που είδα, αφού περιέχει 3 φερομόνες που με την ανάμειξή τους πολλαπλασιάζουν το αποτέλεσμα της κολόνιας με θαυμάσιο τρόπο.
 
Με λίγα λόγια, εμπιστεύομαι πολύ αυτό το μοναδικό προϊόν, γι αυτό και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους άντρες που δεν αισθάνονται σίγουροι με τον εαυτό τους και που είναι απογοητευμένοι λόγω της εμφάνισής τους και της έλλειψης αποφάσεων που προκαλεί, γιατί με λίγες σταγόνες του Phiero Premium, θα καταλάβουν πώς οι γυναίκες θα τους πλησιάζουν και θα δείχνουν ενδιαφέρον για αυτούς"