ΦΕΡΟΜΟΝΕΣ

Φερομόνες: Δύναμη Έλξης


Είναι εντυπωσιακό το πόσες πολλές πληροφορίες μπορείς να πάρεις από το διαδίκτυο σχετικά με τις φερομόνες.
Στη συνέχεια σας εξηγούμε συνοπτικά τον τρόπο λειτουργίας τους.  Οι ουσίες αυτές εκκρίνονται από την επιφάνεια του σώματος του ανθρώπου στο άµεσο περιβάλλον με αποτέλεσμα να επηρεάζουν τη συµπεριφορά των άλλων ανθρώπων.
Ανιχνεύονται από ένα όργανο που βρίσκεται στη ρινική κοιλότητα, στο πίσω µέρος της σκληρής υπερώας.
Η νευρολογική σύνδεση των υποδοχέων αυτού του οργάνου με το εγκεφαλικό σύστημα έχει πλέον ως αποτέλεσμα την πρόκληση πολλών αισθήσεων και την άμεση επιρροή της σεξουαλικής συμπεριφοράς.

 Σκοπός λοιπόν των διάφορων αρωμάτων με φερομόνες που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι να δώσουν σε άντρες και γυναίκες το κλειδί για την ερωτική επιτυχία προκαλώντας και διεγείροντας τις αισθήσεις, να απελευθερώσουν εκείνους που ακόμη ντρέπονται να φλερτάρουν προσδίδοντάς τους μερικές ισχυρές «σταγόνες» αυτοπεποίθησης ή να δώσουν ένα επιπλέον εφόδιο σε όσους τολμούν να φλερτάρουν αλλά αναγνωρίζουν ότι κάτι λείπει για να «δέσει η συνταγή».

Αν οι εντατικοί ρυθμοί της καθημερινότητας, η κούραση και η υπερβολική δουλειά έχουν οδηγήσει σε μείωση της απαιτούμενης ποσότητας φερομονών στον οργανισμό κάποιου ατόμου ή αισθάνεται ότι όλες οι προσπάθειές του για φλερτ οδηγούν στο πουθενά, τότε είναι μάλλον καιρός να αφεθεί στα χέρια της επιστήμης και να απολαύσει τα «φρούτα» της.


Tα αρώματα με τις φερομόνες είναι αποτελεσματικά

Υπάρχει πάντα μία αμφιβολία στον κόσμο σχετικά με το αν οι φερομόνες όντως δρουν αποτελεσματικά και επηρεάζουν την σεξουαλική δραστηριότητα.

Η επιστημονική απάντηση είναι ναι, τα αρώματα με φερομόνες δρουν όντως αποτελεσματικά.

Η επιστήμη έχει ανακαλύψει εδώ και πολύ καιρό ότι οι φερομόνες λειτουργούν στο υποσυνείδητο και επηρεάζουν το άτομο στην κατεύθυνση της αύξησης της επιθυμίας του για σεξ. Χάρη στην επιρροή της фερομόνης που διεγείρει το αντίθετο φύλο θα αύξησετε το ενδιαφέρον των αντρών ή των γυναικών και θα προκαλέσετε ισχυρή έλξη και ενθουσιασμό.

Οι φερομόνες που επιλέγουμε λειτουργούν προκαλώντας τα επιθυμητά και αναμενόμενα αποτελέσματα. Επίσης, πολλά ανανεωμένα αρώματα χρησιμοποιούν συνθετικές φερομόνες για να σας προσελκύσουν με την μυρωδιά τους.
Τί είναι οι φερομόνες;

Οι φερομόνες είναι χημικές ουσίες που παράγονται με εντελώς φυσικό τρόπο από τους εκκριτικούς αδένες κάποιων όντων (ανθρώπων & ζώων) για την έλξη του αντίθετου φύλου. Γίνονται αντιληπτές από το όργανο της ρινικής κοιλότητας που λέγεται organo vomeronasal (OVN), γνωστό και σαν «έκτη αίσθηση», που βρίσκεται στο εσωτερικό της μύτης μας. Ανακαλύφθηκε επιστημονικά το 1703 και συνδέεται μέσω νευρώνων με τον υποθάλαμο (το μέρος του εγκεφάλου που παράγει συναισθήματα και σεξουαλικά ερεθίσματα.) Αργότερα αποδείχτηκε ότι ήταν ο υποδοχέας των φερομονών και επίσης το όργανο που ελέγχει τα συναισθήματα όπως αυτά του φόβου και της σεξουαλικής ικανοποίησης.

 Τα αρώματά μας περιέχουν μια τέλεια σχεδιασμένη φόρμουλα που λειτουργεί γρήγορα στο OVN με τέτοιο τρόπο που εκπέμπει ενα άμεσο σήμα που συλλαμβάνεται από γυναίκες. Αυτό το σήμα θα ξυπνήσει ένα ξαφνικό ενδιαφέρον στο άτομο για εσάς. Όπως βλέπετε, η έλξη ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες δεν βασίζεται σε ομορφιά, την φυσική σας εμφάνιση ή άλλους παράγοντες, αλλά είναι ένα εντελώς επιστημονικό φαινόμενο.
Πως λειτουργούν οι φερομόνες;


         

Oι φερομόνες γίνονται αντιληπτές από το όργανο (VNO) το οποίο βρίσκεται μέσα στη μύτη. Είχε ανακαλυφθεί επιστημονικά το 1703 ότι συνδέεται μέσω των νεύρων στον υποθάλαμο (τμήμα του εγκεφάλου που παράγει τα συναισθήματα και τη σεξουαλική επιθυμία). Αργότερα , αποδείχθηκε ότι ο VNO είναι ο παραλήπτης των φερομονών και ακόμη ελέγχει τα σεξουαλικά συναισθήματα και τα συναισθήματα του φόβου.

Tα αρώματά μας έχουν μια φόρμουλα που σχεδιάστηκε ειδικά για να δράσει άμεσα το VNO , εκπέμποντας ένα στιγμιαίο σήμα, το οποίο θα ληφθεί από τον εγκέφαλο.

Η μυρωδιά των φερομονών λαμβάνεται μέσα από τα ρουθούνια μέχρι να φτάσει στο όργανο vomeronasal που παίρνει το σήμα στον υποθάλαμο , ο οποίος αντιδρά απαντώντας αμέσως θετικά. Οι φερομόνες είναι χημικές ουσίες που απομονώνονται φυσικά και αφού τις αντιλαμβάνεται κάποιος άλλος η σεξουαλική επιθυμία ενεργοποιείται. Η μυρωδιά είναι πολύ σημαντική σ’αυτή την διαδικασία διότι μπορούμε να συνδυάσουμε αρκετά αρώματα με πρόσωπα ή μοναδικές σεξουαλικές καταστάσεις, παρ’όλο που υπάρχουν μερικές φορές που κάποιος μπορεί να μας φαίνεται αρκετά ελκυστικός χωρίς να υπάρχει επιτυχημένη ανταπόκριση.


Γιατί οι άνθρωποι παράγουν φερομόνες;

Οι ιδρωτοποιοί αδένες έχουν το καθήκον να παράγουν και να εκκρίνουν φερομόνες στο ανθρώπινο σώμα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που ένα άτομο ιδρώνει , αναδίδει μια μικρή ποσότητα των φερομονών του, η οποία ταυτόχρονα μας κάνει πιο ελκυστικούς για το αντίθετο φύλο.

Oι φερομόνες είναι χημικές ουσίες που λειτουργούν στον ανθρώπινο οργανισμό με φυσικό τρόπο. Το σώμα μας τις εκκρίνει με σκοπό να προκαλέσει σεξουαλικά. Οι φερομόνες υπήρχαν ανέκαθεν, αλλά επιστημονικά ανακαλύφθηκαν το 1703 και αργότερα θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι το υνιορρινικό όργανο ήταν ο αποδοχέας τους εκτός από το να είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των αισθήσεων που σχετίζονται με την σεξουαλική επιθυμία.

Τα αρώματα που μας κάνουν περισσότερο ελκυστικούς και ποθητούς στα άτομα που αισθάνονται προσέλκυση για το φύλο μας, φεύγουν όταν πλενόμαστε. Επίσης θα πρέπει να λάβουμε υπ όψιν ότι όσο ο χρόνος περνά τόσο μειώνεται η φυσική αναπαραγωγή φερομονών.

Γιατί χρειαζόμαστε φερομόνες για να προσελκύουμε τις γυναίκες;

Μα φυσικά λόγω των συνηθειών που μας έχει επιβάλει ο πολιτισμός μας.
Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνουμε το πρωί, κάθε πρωί; Κάνουμε ντους. Μετά βάζουμε αποσμητικά και ίσως λοσιόν ή aftershave που καλύπτουν περισσότερο την πραγματική χημική σύσταση του σώματός μας.
Στη συνέχεια συνηθίζουμε να ντυνόμαστε από το κεφάλι μέχρι τα νύχια, καλύπτοντας έτσι το 90% του δέρματός μας το οποίο φυσιολογικά απελευθερώνει φερομόνες στον αέρα.
Μερικές μελέτες έχουν αποδείξει επίσης ότι μέσω της εξέλιξης, η φυσική παραγωγή φερομονών μας μειώθηκε σταδιακά, αφού οι πολιτισμοί μας έχουν μετατραπεί σε κοινωνικά έθιμα και νόρμες, ενώ αυτό που θέλει ένας άνδρας είναι να προσελκύσει μια γυναίκα.

Όταν φοράτε μια κολόνια φερομόνης, δεν αντικαθιστάτε μόνο τις φερομόνες που έχετε διώξει από πάνω σας, έχετε καλύψει ή έχουν χαθεί, αλλά προσθέτετε ένα θαυματουργό χημικό παρασκεύασμα που θα επηρεάσει τις περισσότερες γυναίκες. Αναπληρώνοντας, και ακόμη ενισχύοντας τις χαμένες σας φερομόνες, μπορείτε πραγματικά να κάνετε μια «επιστροφή στη φύση» και να αποκαταστήσετε τη χημική επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας. Οι άνθρωποι θα ανταποκρίνονται χωρίς καν να καταλαβαίνουν γιατί. Οι γυναίκες απλώς θα ξέρουν ότι τους αρέσετε, και θα τις προσελκύετε ευκολότερα.Μυρίζουν ωραία τα αρώματα φερομόνης;

Οι φερομόνες δεν έχουν κανένα άρωμα, ή τουλάχιστον ο άνθρωπος δεν έχει την ικανότητα τα το αντιληφθεί. Για αυτό το λόγο, προσθέτονται σε συμβατικά αρώματα για να συνδυάζονται με την ικανότητα του αρώματος και να αυξάνεται η σεξουαλική επιθυμία του ανθρώπου. Οι ειδικοί εξηγούν πως προσλαμβάνουμε τις φερομόνες ασυνείδητα μέσα από τον βλεννογόνο της μύτης και στην συνέχει ακολουθούν μια "εναλλακτική" διαδρομή προς τον εγκέφαλο, παρακάμπτοντας στην ουσία τον τον φλοιό των εγκεφαλικών ημισφαιρίων, που είναι και υπεύθυνος για την συνείδησή μας, δηλαδή την αντίληψη. 
Ετσι τελικά οι φερομόνες καταφέρνουν να διεγείρουν τα πιο πρωτόγονα κέντρα του εγκεφάλου μας, προκαλώντας ενστικτώδεις αντιδράσεις!


Οι φερομόνες των αρωμάτων μας:

Ανδροστενόνη- Ανθρώπινη φερομόνη με μεγάλη σημασία (προέρχεται από την τεστοστερόνη) που παράγει αύρα κυριαρχίας και εκφοβισμού. Αυτή η φερομόνη δημιουργεί την εικόνα ενός άντρα κυρίαρχου. Στο γυναικείο φύλο δημιουργεί μια σεξουαλική έλξη στέλνοντας σήματα υπεροχής σε άτομα του ίδιου φίλου, πράγμα που προκαλεί καταστάσεις μεγαλύτερου σεβασμού μεταξύ αυτών.  Αυτή η φερομόνη δεν είναι τόσο αποτελεσματική κατά την περίοδο της ωορρηξίας της γυναίκας και είναι σημαντικό να μη γίνεται κακή χρήση αυτής λόγω των εκφοβιστικών αποτελεσμάτων που έχει σε άτομα του ίδιου φίλου. Η αντίληψη της ανδροστενόνης είναι ένα γενετικό ερώτημα, για αυτό υπάρχουν άτομα που αισθάνονται μεγαλύτερη έλξη από την έκκριση κάποιων φερομονών σε σχέση με άλλους.       


Α-κέτο- Ανθρώπινη φερομόνη μεγάλης σημασίας που βρίσκεται στον ιδρώτα από τις μασχάλες των ανδρών και ερεθίζει το γυναικείο αισθητήριο όργανο των γυναικών (OVN). Μερικές πηγές την αναφέρουν ως η «φερομόνη της αγάπης» λόγω των συναισθημάτων και των αντιδράσεων που προκαλεί στη γυναίκα. Δημιουργεί καταστάσεις δεκτικές και άνετες. Η έκθεση των γυναικών στη Α-κέτο τις κάνει να αισθάνονται λιγότερο νευρικές, μειώνοντας τον καρδιακό τους ρυθμό, την αγωγιμότητα του δέρματος και άλλες σταθερές της νευρικής διέγερσης. Επιπλέον, μειώνει το σύνδρομο της εμμηνόπαυσης. Έτσι, σχετίζεται με έντονα αισθήματα σεξουαλικής έλξης, αφού ενεργοποιεί τον υποθάλαμο στις ετεροφυλόφιλες γυναίκες και στους ομοφυλόφιλους άντρες, αν και οι ετεροφυλόφιλοι  άντρες και οι ομοφυλόφιλες γυναίκες διεγείρονται και αυτοί αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό. Περιέργως, βελτιώνει επίσης την πνευματική διαύγεια και την οπτική δυνατότητα των γυναικών.


Delta 16 - OL  Είναι μια ισχυρή ανθρώπινη φερομόνη με ανδρογενή χαρακτήρα. Είναι γνωστή σαν «η   φερομόνη της επικοινωνίας», οπότε βοηθά να σπάσει ο πάγος και κάνει πιο ελκυστικό αυτόν που την  εκκρίνει. Αυξάνει τις περιστασιακές συζητήσεις και επιπλέον είναι υπεύθυνη για τα ρομαντικά αισθήματα, τα αισθήματα έλξης και εμπάθειας. Μεταξύ των χαρακτηριστικών της είναι η ανύψωση της  κοινωνικής αποδοχής αυτού που την εκκρίνει, με συνέπεια μια γενική αποδοχή από τους γύρω του δημιουργώντας μια αύρα νεότητας και ευεξίας πολύ ελκυστική για τους υπόλοιπους, έλκοντας ειδικά       την προσοχή των γυναικών.
Τι αποτελέσματα μπορώ να πετύχω;


- Αύξηση της προσωπικής σας ελκυστικότητας

-  Μεγαλύτερη έλξη του αντίθετου φύλου

-  Περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας       

-  Αύξηση της αυτοεκτίμησής σας

-  Μεγαλύτερος αριθμός ερωτικών σχέσεων