Ανδρικές Φερομόνες

Μπορούν οι αντρικές Φερομόνες να προσελκύσουν γυναίκες;

Πόσο αποτελεσματικά είναι τα Αντρικά Αρώματα με Φερομόνες;

Εάν έχετε ασχοληθεί στο παρελθόν έστω και λίγο με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα και τη σεξουαλική έλξη σίγουρα θα έχετε ξανασυναντήσει τον όρο φερομόνες.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι αντρικές φερομόνες λειτουργούν ως το τελειωτικό χτύπημα για την κατάκτηση του θηλυκού. Ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι αποτελούν απλώς έναν σημαντικό αλλά δευτερεύοντα παράγοντα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το άρωμα ενός ανθρώπου παίζει καθοριστικό ρόλο την προσέλκυση άλλων ατόμων του αντίθετου φύλου. Επίσης όλοι παρατηρούμε πόσο ευχάριστα μυρίζουν τα μαλλιά και το δέρμα ενός ανθρώπου που θέλουμε να προσελκύσουμε.

Όμως ποια είναι άραγε η αλήθεια; Είναι πιθανό να υπάρχει κάτι που εκκρίνεται από το δέρμα μας και κυριολεκτικά μπορεί να προσελκύσει άλλους ανθρώπους επάνω μας;

Τι είναι οι Φερομόνες;

Ο όρος φερομόνη αρχικά έκανε την εμφάνιση του το 1959 στην επιστημονική κοινότητα. Οι κορυφαίοι επιστήμονες πιστεύουν ότι η ανθρώπινη επικοινωνία επηρεάζεται σημαντικά από τα χημικά σήματα που στέλνονται από το έναν άνθρωπο στον άλλο.

Γνωρίζουμε ότι οι φερομόνες έχουν όλων των ειδών τις επιδράσεις σε άλλους ανθρώπους και η σεξουαλική διέγερση είναι μόνο ένα παράδειγμα αυτού.

Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι οι Φερομόνες μπορούν να κάνουν τους άνδρες που τις εκκρίνουν πιο ελκυστικούς στα μάτια των γυναικών που είναι δυνητικές σεξουαλικοί σύντροφοι.

Για αυτό το λόγο πολλές εταιρείες ανδρικών αρωμάτων βάζουν ποσότητες Φερομονών στα προϊόντα που παράγουν, όπως κολόνιες, αποσμητικά aftersave και άλλα.

Οι Φερομόνες χωρίζονται σε 2 βασικές κατηγορίες, στις Αρωματικές (Αρώματα με Φερομόνες) και στις Αοσμες Φερομόνες, οι πρώτες απευθύνονται σε όσους και όσες θα ήθελαν να δοκιμάσουν κάποια Κολώνια με Ελκυστικό Αφροδισιακό Αρωμα που περιέχει Φερομόνες και οι άλλες σε όσους και όσες έχουν ήδη κάποιο αγαπημένο Αρωμα και προτιμούν να εφαρμόσουν Φερομόνες  πάνω από το δικό τους άρωμα και να ενισχύσουν την έλξη των ανθρώπων καθώς έρχονται κοντά τους.